Facebook  +370 688 81160    info@sandex.lt     Darbų kainos skaičiuoklė
 
   
Prekyba kava

 

 UAB "Sandex" prekiauja šviežiai Lietuvoje skrudinta kava. Šiuo metu siūlome:

             Image result for coffee cup

 

   

1.   House Espresso Blend -  espresso mišinys, sukurtas išskirtiniam espresso ruošti. Sudėtis: 100% Arabica iš Brazilijos, Gvatemalos ir Kolumbijos. Skonis subalansuotas ir saldus, vos juntama vaisinė rūgštelė.

 

2.   Brazil Mogiana Pulped Natural - universali subalansuota arabika iš Brazilijos, Mogiana regiono. Vidutinio skrudinimo, intensyvaus, saldaus aromato. Ilgas saldus poskonis su kakavos užuomenomis.

 

3.    Colombia Armenia Excelso - švelni, subtili kava iš Kolumbijos, Armenia regiono. Apdorota drėgnuoju būdu, todėl skonyje juntamos citrusinės užuomenos. Aromatas primena skrudintus lazdyno riešutus.

 

4.   Nicaragua Talia Especial Finca Los Papales - lengva, neįpareigojanti kava iš Nikaragvos, Jinotenga regiono. Puikiai tinka mėgautis šiltuoju sezonu, nes pasižymi vaisine rūgštele ir riešutiniais tonais. Apdorota drėgnuoju būdu. Paskrudinta šviesiau.

 

5.   Costa rica Las Trojas - subrendusi Vakariniame Kosta Rikos slėnyje. Apdorota drėgnuoju būdu, todėl juntama subalansuota apelsininė rūgštelė, kurią palydi riešutai ir žavingas medaus saldumas. Vidutinis kūnas (angl. body), švarus (angl. clean), lengvas puodelis.

 

6.    Guatemala SHB EP - aukštiklanės lėmėšios kavos balansą, kuriame puikiai dera uoginis vyšnių-aviečių sultingumas ir marcipano saldumas. Galima rasti ir šiek tiek juodojo šokolado užuomenų. Apdorota drėgnuoju būdu. Skrudinimas vidutinis.

 

7.   Indonesia Sumatra Mandheling - prisirpusi Sumatros saloje, vakarinėje jos dalyje, netoli Padang miesto. Paskrudinta šiek tiek tamsiau. Ypač ryškūs, intensyvus prieskoniniųžolelių, juodojo šokolado skoniai. Labai tvirtas kūnas (angl. body). Žemiškas, tvirtas aromatas. Ypač tinka tiems, kurie neieško kavoje rūgštelės. Itin charakteringa kaip espresso, bet neužgožiama ir ruošiant su pienu.

 

8.   Colombia Hacienda La Claudina - kilusi iš Antioquia regiono pietvakarių, Ciudad Bolivar srities. La Claudina kavos ūkis yra vienas seniausiųšiame Kolumbijos regione. Įsikūręs labai derlingoje vulkaninės kilmės dirvoje, maždaug 1300-1800 m. aukštyje virš jūros lygio. Kavos uogos yra skinamos rankomis, todėl yra aukštos kokybės. Šios kavos skonyje vyrauja vaisiai, o poskonyje karamelė. Aromatas - lyg šviežiai malto dangaus. Išskirtinė kava.

 

9.   Mexico Maragogipe Superior - itin didelių pupelių kava iš Meksikos. Paižyminti medaus saldumu bei riešutiniais bei prieskoniniais tonais. Puikiai tinka ruošti kaip espresso. Skonis pakankamai intensyvus, silpnai juntama rūgštelė.

 

10.   Kenya AA+ Nyala Estate - apdorota drėgnuoju būd, todėl itin juntama raudonųjų serbentų rųgštelė. Tvirto kūno, su aronijų ir svarainių užuomenomis. Aromatas lyf pripildytas citrinžolės. Itin aukštos kokybės kava iš Kenijos, Nyala srities. Atsakingai rinkta ir apdorota, todėl subtili ir subalansuota.

 

11.  Ethiopia Yergacheffe Area Konga washed at Wote - Sidama regionas, Yergacheffe sritis, Konga koperatyvas. Apdorota sausuoju būdu, todėl neapsakomai saldi. Porūšis - Typica. Užauginta nenaudojant cheminių trašų (tačiau neturint eco sertifikato). Aromatas dangiškas, primenantis šviežias mėlynes, braškes. Švelniai juntamos vyšniųžiedų užuomenos. Poskonis ilgas ir švarus. Kava skirta ritualui.

 

12.  Ethiopia Sidamo Guji Area washed at Deri Kochoha - prisirpusi Guji vietovėje, Sidama regione. Apdorota drėgnuoju būdu. Išdžiovinta ant Afrikinių džiovinimo lovelių”. Porūšis - maišyti senieji Heirloom porūšiai. Išauginta 1800-2000 m. aukštyje. Surinkta rankomis. Išskirtinio skonio. Citrusai persunkti raudonųjų uogų. Paskrudinta šviesiau siekiant neužgožti visųšių skoninių sąvybių. Labai ilgas, saldus ir švarus poskonis. Viena išįspūdingiausių kavų mūsų asortimente.

 

13.  Ethiopia Sidamo Shakiso - iš Sidama provincijos, Oromia regiono. Aplink Šakiso miestą subrendęs Etiopijos perlas. Rinkta rankomis. Apdorota sausuoju būdu, todėl skonyje taip ryškiai juntamas uoginis saldumas. Primena šviežias mėlynes. Vėstant panašėja į raudonąjį vyną. Aromatas salstelėjęs, gaivus. Paskrudinta šviesiai siekiant išryškinti uoginę rūgštelę. Ypač tinka ruošti su Chemex ar Hario, plikyti puodelyje. Espresso taip pat įspūdingas, kupinas mėlynių, tačiau tada reikalingas šiek tiek tamsesnis skrudinimo lygis.

 

14.  Guatemala Maragogipe Finca La Bolsa Micro-lot - subrendusi Huehuetenango regione Gvatemaloje, La Libertad srityje. Ūkis (Finca) - La Bolsa. Augintojas - Maria Elena Vides De Ovalle & Renardo Ovalle. Apdorojimo būdas: drėgnasis. Porūšis - maragogipe (itin didelės kavos pupelės). Derlius siekia apie 15 maišų po 60kg (labai mažas kiekis). Auginimo aukštis 1300-1500 m. virš Jūros lygio. Ypač saldi, tvirto kūno. Dėl drėgno apdorojimo būdo juntama ypatinga raudonųjų uogų, greipfrutų rūgštelė. Švelniai juntami kakavos prieskoniai. Poskonis ilgas ir saldus. Kava turinti itin didelį potencialią, todėl puikiai atsiskleidžia ją ruošiant bet kokiu būdu. Tobulai tinka dienai pradėti ir ją užbaigti.

 

Visos kavos gali būti maltos arba pupelėmis, taip pat galime supakuoti į jūsų pageidaujamą dydžio pakuotę, apipavidalinti pagal jūsų poreikį, pristatyti į bet kurį Lietuvos miestą.

 

Sudomino? Skambinkite +370 688 81160